Rólunk

Rólunk

A beks Kommunikációs Technika Kft-t 1991-ben alapítottuk. Kezdeti fő tevékenységünk informatikai infrastruktúrák kiépítése volt. Az évek során projektek százainak megvalósításával hatalmas mennyiségű tudást és tapasztalatot halmoztunk fel, amelyeket napi tevékenységünkben hasznosítunk. Az elmúlt közel 30 év alatt informatikai rendszer-integrációban, egyedi rendszerek telepítésében a térség egyik legjelentősebb, nagy tapasztalattal bíró vállalkozásává váltunk.

Törekszünk minden olyan megoldást, innovációs eljárást alkalmazni, ami egy létesítményt értékesebbé tesz, funkcionalitását növeli. Megoldásainkban törekszünk az egyedi fejlesztésű és gyártású termékeken kívül az oda leginkább alkalmasabb neves hazai vagy külföldi cégek eszközeit alkalmazni.

2003 óta fejlesztett, jelenleg harmadik generációs WELCOME3 fantázia nevű integrált beléptetőrendszerünk minden hardver és szoftver eleme saját fejlesztés. A rendszer elemei IP alapú kommunikációval működnek, képesek szerver vagy szerver nélküli, autonóm üzemmódra egyaránt. A klasszikus, RFID alapú beléptető funkción túl a rendszer kiegészíthető belépőjegy, bérlet értékesítéssel, időpont foglalásos szolgáltatások értékesítésével, öltözőszekrény kezeléssel, dolgozói munkaidő kimutatással, betegbehívó alkalmazással. A rendszer alkalmas készpénz kímélő fogyasztás elszámolására, könnyen integrálható CCTV kamerarendszerhez. Rugalmassága folytán alkalmazható irodaházak, ipari létesítmények, strandfürdők, uszodák, stadionok és más létesítmények dolgozói és vendég beléptetési feladatainak megoldására. Speciálisan alkalmazható gyógyfürdőkben TB támogatott kúrák időpont-beosztására és elszámolására. A rendszer valamennyi elemét munkatársaink fejlesztették: az elektronikus hardver vezérlőktől kezdve a rendszert működtető alacsony és magas szintű szoftver komponensen keresztül a készülék házig. Az eszközök gyártását saját tulajdonú lézervágó, 3D nyomtatók segítik. Így elmondhatjuk, hogy teljes mértékben ki tudjuk elégíteni a felhasználók egyedi igényeit, teljes mértékben el tudjuk végezni a rendszer testre szabását.

Szívesen végzünk komplett gyengeáramú projekteket, így az épület beléptető rendszerén kívül a CCTV megfigyelő rendszerét – ezek informatikai infrastruktúráját is kiépítjük, ugyanúgy, mint az épület egyéb biztonság technikai rendszerét (tűz és vagyonvédelem, hang rendszer). Referenciáink közt tudhatjuk hazánk jelentősebb fürdői közül a Hajdúszoboszló HungaroSpa-t, Debrecen Gyógyfürdőt, Eger Strandfürdőt, Budaörsi Uszodát, valamint több Kelet-Magyarországi futball stadion beléptető és CCTV rendszerét, így a debreceni Nagyerdei Stadionban, a Balmazújvárosi Városi Stadionban, a miskolci DVTK Stadionban, a szegedi Ifjúsági Centrum stadionjában is Welcome beléptetőrendszerrel engedik be a szurkolókat.


Törekszünk a kivitelezés minden munkafázisát maguk végezni.
A kábelek behúzását, a hardver eszközök felszerelését és beüzemelését ugyanúgy saját munkatársaink végzik, mint a szerverek, munkaállomások telepítését és rendszerintegrálását.

Rendelkezünk hibajegy követő rendszerrel, ami nyilvántartja és követi a felhasználói bejelentéseket, a support munkatársaink pedig igyekeznek azokat minél hamarabb orvosolni. Nem csak a saját fejlesztésű Welcome3 rendszereinket tartjuk karban, hanem általános informatikai üzemeltetést is végzünk magasan kvalifikált rendszergazdáinkkal.